Cennet Vadisi Dimçayı – 05323263645

CENNET VADİSİ PİKNİK- RESTAURANT-BAR

Alanya’dan7 km. uzaklıkta,Toros dağlarının eteklerinde, yeşilin,mavinin,sarının,kısacası renk cümbüşünün,

Dimçayı suları ile birleştiği yerdedir. Tesisimiz,çardaklarda veya temiz,berrak suların içinde taze alabalık ve yeme, su kenarında güneşlenme imkanı ve tecrübeli personeli ile hizmetinizdedir.

Balık Çeşitlerimiz

Dim Çayında Balık, Cennet vadisi Piknik’te yenir. Kendi çiftliğimizde üretimini yapmış olduğumuz balıkları isterseniz balık havuzumuzdan canlı canlı kendiniz seçebilirsiniz.

Izgara Çeşitlerimiz

Hijyenik ve nezih bir ortamda en güzel ızgara çeşitleri sizleri bekliyor. Dim Çayının serin sularında bu eşsiz lezzetlerle tanışmak ve güzel bir gün geçirmek için şimdi hemen rezervasyonunuzu yaptırın.

Karışık Izgara Çeşitlerimiz

Hijyenik ve nezih bir ortamda en güzel ızgara çeşitleri sizleri bekliyor. Dim Çayının serin sularında bu eşsiz lezzetlerle tanışmak ve güzel bir gün geçirmek için şimdi hemen rezervasyonunuzu yaptırın. ..

Tesisimiz bünyesinde bulunan Dim Çayı Cennet Vadisi Restaurant Antalya’nın Alanya ilçesindeki Dim Çayı nehri üzerinde kuruludur. Yaz-Kış açık olan Dim Çayı Cennet Vadisi Restaurantımız siz müşterilerimize yemyeşil ağaçların altında doğa harikaları içinde hizmet vermektedir.

Toroslardan gelerek Alanya’nın doğusundan Akdeniz’e dökülen Dim Çayının kıyıdan 15 kilometre kadar uzaktaki kıyılarında piknik yerleri vardır. Ulu çınarların altındaki kır lokantalarında masalar yaz aylarında çayın içine kurulur. Konuklar çıplak ayakları ile suların içinde oturur. Ayrıca su kıyısına yakın yamaçlarda ve su kıyısında da ahşap teraslarda minderlerle otantik yer sofraları kurulur.

Bazı lokantalarda masalar salların üzerindedir. Ormanlarla kaplı vadi, yaz günlerinde bile serindir. Bu bölgede tercih edilen yemek alabalıktır. Alabalıklar, lokanta bahçelerindeki havuzlarda bulundurulur. Tava, ızgara ya da fırında güveç olarak pişirilir. Bölgede dağ bisikleti ve trekking için uygun güzergahlar vardır…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.